Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Inventie revolutionara de la BMW! Transmisie cu două ambreiaje pentru modelele cu tracțiune față.

in Articole

BMW lucrează o transmisie cu două ambreiaje pentru modelele cu tracțiune față. Unitatea pregătită de inginerii BMW ar putea debuta în 2017, titrează BMWBlog.

your-rainbow-collection-of-bmw-m4-photos-is-here-photo-gallery_2

BMW lucrează la o transmisie cu două ambreiaje pentru modelele cu tracțiune față, anunță cei de la BMW Blog citând surse din cadrul companiei germane. Potrivit primelor informații, unitatea va avea șapte trepte și este destinată variantelor sportive ale modelelor cu tracțiune față de la BMW. În prezent, BMW oferă pentru modelele cu tracțiune față transmisii manuale cu șase trepte și transmisii automate cu opt trepte, acestea din urmă fiind furnizate de japonezii de la Aisin, nu de nemții de la ZF.

Viitoarele transmisii cu două ambreiaje dedicate modelelor cu tracțiune față de la BMW ar putea să anime varianta M a lui X1, dacă aceasta va fi aprobată pentru producție, sau varianta M40i a acestui model.Viitorul X2 ar putea primi, la rândul său, o asemenea transmisie cu două ambreiaje, dezvoltată cu sprijinul inginerilor diviziei M de la BMW. Nu este exclusă împrumutarea transmisiei cu două ambreiaje și pentru variantele JCW ale modelelor Mini construite pe platforma UKL, comună cu cea a lui X1 și Seria 2 Active Tourer.

Primele modele cu tracțiune față care poartă sigla BMW au debutat în 2014. La scurtă vreme de la lansarea lui Seria 2 Active Tourer, nemții au lansat a doua generație a lui X1 pe aceeași platformă tehnică. Atât seria 2 Active Tourer, cât și X1 sunt oferite și în variante cu tracțiune integrală xDrive. Până în prezent, BMW nu a anunțat eventuale variante M ale modelelor sale cu tracțiune față, dar transmisia cu două ambreiaje nu obligă lansarea acestora, fiind posibilă introducerea în gamă ale unor variante mai sportive ale acestor modele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate