Iti mai aduci aminte de Liceenii? Uite cum arata actorii acum

in ShowBiz

Cine nu-l ştie pe Ionică din “Liceenii”?! Aproape că nu există român care să nu fi văzut măcar o secvenţă din celebrul film.

Însă nu mulţi sunt cei care l-ar mai recunoaşte acum pe Ionică, alias Mihai Constantin, acum la 50 de ani. Actorul a luat câteva kilograme în plus, şi-a lăsat barbă, dar este la fel de haios şi de activ în lumea teatrului. Ba mai mult, sufletul i-a rămas la fel de tânăr şi de rebel. Mihai circulă prin Bucureşti cu scuterul său, fiind surprins în drum către teatrul Nottara. Acolo s-a întreţinut cu actriţa Maria Obretin, preţ de câteva minute, după care a intrat în incinta teatrului.

Ionică din „Liceenii” a ieșit la plimbare cu scuterul

ionica45654

Cine este actorul Mihai Constantin

Deși este cunoscut pentru rolul lui Ionică din „Liceenii”, interpretat acum mai bine de 25 de ani, actorul Mihai Constantin a jucat în mai multe filme de-a lungul timpului. Chiar recent, după o pauză de patru ani, a filmat rolul Procurului Codrea pentru filmul „De ce eu?”, apărut anul acesta. În ultima perioadă, actorul a mai jucat și în filme precum „Tatăl fantomă” (2011), Ursul (2011), „Bibliotheque Pascal/Smooth Operator” (2010) sau celebrul film „Eu când vreau să fluier, fluier”, unde a interpretat rolul directorului penitenciarului.

ionica_pe_motor_1

Mihai Constantin a moștenit talentul actoricesc de la părinți, fiind fiul actorului George Constantin și al mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora actriței Tamara Buciuceanu.

ionica_pe_motor_5

SURSA: CLICK.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.