katy

Katy Perry s-a dezbrăcat pentru a convinge americanii să meargă la vot. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Celebra Katy Perry a transmis americanilor să meargă la vot prin intermediul unui video și pentru a-i convinge pe cetățeni cântăreața a transmis mesajul electoral fiind goală.

Pe principiul ”nu ai nevoie de nimic altceva decât dorința de a vota, acțiune care se poate face oricum, imediat după trezire chiar și fără machiaj sau haine la modă”, Katy Perry a îndemnat cetățenii americani să meargă la vot în noiembrie.

”Eu dorm goală (…) Am citit Constituția și știu că am dreptul să votez chiar și dezbrăcată”, este replica artistei cu care se apără în fața polițiștilor care o arestează în video.

Katy Perry este una dintre susținătoarele înfocate ale candidatei Hillary Clinton.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web