buzau kim jong-un

Kim Jong-un ameninta ca va ATACA SISTEMUL BALISTIC AMERICAN ce urmeaza sa fie amplasat in COREEA DE SUD

in Articole/Extern de

Kim Jong-un, conducatorul suprem al Coreei de Nord vrea sa demonstreze din nou ca este un razboinic neinfricat. Acesta doreste sa initieze o ”actiune fizica” impotriva THAAD (Terminal High Altitude Area Defence), unul dintre cele mai performante sisteme antirachetă din lume, dupa cum au anuntat sambata Statele Unite si Coreea de Sud.

Sistemul balistic american  va fi instalat pe teritoriul sud-coreean pentru a face față amenințărilor Phenianului. Urmeaza sa fie stabilite data si locul amplasarii acestuia.
Comandantul artileriei fortelor armate nord-coreene a anuntat ca armata Coreii de Nord, care dispune in acest scop de „mijloace suficiente si sofisticate de lovituri ofensive”, va lua masurile cele mai nemiloase si mai puternice impotriva Statelor Unite, care doresc sa declanseze un razboi prin instalarea THAAD, se arata intr-un comunicat preluat de Agerpres.

Coreea de Sud este avertizata in acelasi document ca acceptarea amplasării THAAD pe teritoriul sau constituie „o autodistrugere mizerabila”.

sursa: Agerpres

 

loading...
Loading...

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web