Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Klaus Iohannis acum la ședința CSM” „E o bătaie de joc. E de netolerat! Am venit astăzi la CSM să…”

in Politic

Klaus Iohannis participă la ședința CSM care ar trebui să avizeze Ordonanța de modificare a Codurilor Penale. Ședința începe la ora 9:00. 

„E o bătaie de joc. E de netolerat! Am venit astăzi la CSM să discut cu membrii CSM-ului și vom vedea ce vom face.”, a spus președintele la sosirea la sediul CSM

Pe ordinea de zi a plenului CSM, care începe la ora 9.00, se află un singur punct: Solicitarea Ministerului Justiţiei de avizare, de către Consiliul Superior al Magistraturii, a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală. Miercuri dimineață, CSM a transmis că „solicitarea Ministerului Justiţiei, transmisă Consiliului la data de 31.01.2017, în jurul orelor 17.00, de avizare a Proiectului de ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, nu reprezintă o intenţie reală în obţinerea avizului prevăzut de lege”.

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți seară, că ziua în care Guvernul Grindeanu a adoptat Ordonanța este o zi de doliu pentru statul de drept. „Guvernul PSD și ALDE a ignorat visul și năzuințele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o țară eliberată de corupție”, a scris președintele, pe Facebook.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate