Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Klaus Iohannis se crede cel puţin, Barack Obama. Vrea echipamente de protecţie cu raze X

in Politic

Klaus Iohannis se crede cel puţin, Barack Obama. Are pretenţii de lider al lumii, nu al unei Românii cu drumuri proaste şi bugetari nemulţumitiţi. Şeful statului vrea să cumpere echipamente de control de securitate cu raze X şi porţi detectoare de metale pentru controlul antiterorist al persoanelor care au acces în Palatul Cotroceni. Scump, domne’, scump…

Klaus-Iohannis-presedinte

Administraţia Prezidenţială se gândeşte deja la licitaţia de achiziţionare a unor super-sisteme de protecţie. Toate persoanele care intră la Cotroceni vor fi radiate cu raxe X, nu cumva să fie şi niscai terorişti, gata să detoneze vreo bombă lângă preşedintele Iohannis.

Echipamentele trebuie să asigure detectarea ameninţărilor şi să ofere operatorilor informaţiile de care au nevoie, astfel încât aceştia să distingă cu uşurinţă materialele organice, anorganice sau metalice. Şi pentru că terorismul nu-i lucru de joacă, Iohannis cere producătorilor care se vor înscrie la licitaţie, cel puţin două recomandări din partea unor utilizatori sau instituţii guvernamentale din cadrul UE.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate