La doar 11 ani, o fetiță a creat un brand de 11 milioane de dolari

in Evenimente/Extern/Stiri online

O fetiță din Texas, pe nume Mikaila Ulmer și în vârstă de numai 11 ani a semnat un contract cu un lanț de magazine american pentru comercializarea unei limonade elaborate pe baza rețetei bunicii copilei. Contractul va aduce familiei 11 milioane de dolari, iar fetița spune că ideea i-a venit la 4 ani după ce a fost înțepată de o albină.
Băutura pe bază de miere, a fost câștigătoarea unui concurs de antreprenoriat celebru din SUA, în urma căruia fetița a încasat 60.000 de dolari, bani investiți în fabricarea limonadei.

Limonada a fost testată chiar de președintele Barack Obama. Potrivit businessmagazin.ro, banii încasați de pe urma comercializării limonadei sunt destinați organizațiilor care ajută albinele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.