Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

La mulţi ani, Mihaela Rădulescu! Cuma a ales vedeta să își petreacă ziua

in ShowBiz

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamţ şi este una dintre cele mai apreciate şi mediatizate vedete tv din România, dar în tinereţe nici nu visa să ajungă vreodată să lucreze în televiziune, pasiunea şi ocupaţia ei fiind sportul.

Miezul nopții a prins-o alături de iubitul ei, Felix, iar momentul de tandrețe a fost filmat de prieteni.

Astfel, în tinereţe, Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

În presă, vedeta a intrat în 1994, primul ei loc de muncă în domeniu fiind la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Faima ca cunoscut-o la Antena 1, cu emisiunea „Duminica în familie”. Între timp, ea a fost invitată, dar şi gazda mai multor emisiuni la diverse posturi de televiziune.

În ceea ce privește viața personală, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. În 1989 a mers la altar cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Din 2008 și până la finalul anului 2014, vedeta a format cu cuplu cu prezentatorul tv Dani Oţil, care e cu 11 ani mai tânăr decât ea.

În octombrie 2015, cu ocazia unui interviu, Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Felix Baumgartner, austriactul devenit celebru după ce a sărit din stratosferă. Cei doi au aceeași vârstă, dar împart și pasiunile pentru sporturile extreme. ”S-a format o legătură între noi doi din prima clipă în care ne-am văzut. Ne potrivim perfect, e o fată foarte amuzantă, are multă grijă de mine, facem multe lucruri împreună și mă sprijină”, povestea în urmă cu un an Felix.

Sursa: libertatea.ro

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from ShowBiz

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

loading...