Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

La Penitenciarul din Ploiești o dronă care transporta un telefon mobil a fost doborâtă cu o mătură

in Articole/Diverse/Stiri online

Penitenciarul din Ploiești este amplasat în mijlocul urbei prahovene și pentru cei care vor să introducă obiecte interzise cerute de deținuți, nu este foarte greu.

Gardul închisorii stă mărturie că deja a devenit o tradiție ca telefoanele mobile să fie aruncate peste el.
Dar ca într-un joc de-a”hoții și vardiștii”, unitatea penitenciară a luat măsuri și a fost instalat un sistem de alarmare cu infraroșu care sună ori de câte ori un telefon „zboară” în zona protejată.
Deținuții în afară de telefoane mobile, mai cer de la rude și alte obiecte interzise în închisoare: droguri, cuțite, cartele SIM care atunci când nu sunt aruncate peste gard sunt ascunse de vizitatori în conserve, în salam, în pâine și în tocurile pantofilor.
Cei aflați în spatiile gratiilor sunt în pas cu noile descoperiri și mai ales cu cele care le sunt necesare pentru satisfacerea trebuințelor. Drona a devenit pentru ei mijlocul modern de a le introduce telefoanele mobile în închisoare, însă nu s-a așteptat să fie doborâtă de o amărâtă de mătură.

Interceptarea dronei a fost făcută în cursul nopții de agenții din sectorul operativ și putem spune că și-a primit o binemeritată mătură „pe spate”.
Deținutul care spera ca astfel să primească un telefon mobil, a primit doar raport de incident și o mutare în regim de maximă siguranță.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate