Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„LATRAUL” Florin Toader implicat in scandalul de hartuire si lovire minore incearca sa se apere!

in Evenimente

Consilerul local social-democrat Florin Toader, implicat într-un scandal cu iz penal, după ce a fost reclamat de două angajate ale terasei pe care familia sa o deține în târ­gul Drăgaica pentru hăr­țuire, iar de una dintre acestea pentru lovire, a trimis, în cursul după-amiezei de ieri, un set de așa-zise dovezi care i-ar atesta nevinovăția, dar și o poveste din care acesta ar vrea să ne facă să credem că este o victimă inocentă. Nu a unor interese de ordin politic, ci economic, varianta sa fiind aceea că întregul scandal ar fi fost orchestrat de un cunoscut patron de local care funcțio­nează permanent în incinta spațiului care găzdiuește anual târgul Drăgaica, Constantin Bilghiru, cu concursul luni polițist local, Dodan scrie opiniabuzau.ro

Citeste si: Consilierul local PSD si finul primarului din Buzau acuzat ca a BATUT o tanara de 17 ani care a vrut sa-si dea demisia

Într-un text atașat „do­vezilor“, Toader explică: „Mai multe salariate au decis, la intervale diferite de timp, să părăsească locul de muncă fără preaviz, solicitând plata salariului pe loc. Deși li s-a explicat faptul că trebuie întocmit stat de plată la data stabilită în contractul individual de mun­că și apoi trebuie să semneze pentru primirea banilor, acestea au refuzat să înțeleagă, considerând aceste motivații ca fiind un refuz de plată, fapt pentru care s-au plâns în public către diverse persoane. Dl. Bilghiru, proprietarul Pensiunii Ileana din incinta Târgului Drăgaica, aflând de nemul­țumirile acestor fete, prin intermediul polițistului local DODAN, le-a abordat. Reiese din declarația video a uneia dintre cele două fete conduse la ITM de către politistul local DODAN că acesta le-a dat bani și le-a îndrumat și a insistat ca acestea să scrie în reclamația depusă că ! Din acest punct, povestea a escaladat… fără să se verifice și dacă acuzele se probează în vreun fel. Fiecare a mai adăugat câte ceva po­veș­tii și alte persoane au fost dispuse să intre în joc de dragul banilor. Tatăl Alinei Drăgoi mi-a transmis printr-un necunoscut că ar fi indicat să iau legătura cu acesta, că să stin­gem conflictul, fiind convins că ne vom înțelege…. Iar tatăl Adrianei Colniceanu mi-a comunicat prin interpuși că vom sta de vorbă după ce iese certificatul medico-legal, ca să pot înțelege mai bine <situația>…

Citeste si: Noi acuzații grave împotriva consilierului PSD Florin Toader

 

Concluzionez prin faptul că adevărul va ieși la iveală în totalitate și, cât mai curând; în acest sens am adresat Poliției Municipiului Buzău o solicitare de comunicare a numărului de dosar (dacă există) și a persoanei de legătură în vederea urgentării lămuririi cauzei sub toate aspectele. Menționez că până la acest moment nu am fost contactat de către organele de poliție, așadar nu cunosc dacă într-adevăr există plângeri penale pe numele meu, iar pentru fetele minore care au lucrat pe bază de contract individual de muncă exista acordul scris al părinților sau al tutorilor“.

Am reprodus integral textul remis redacțiilor de către consilierul social-democrat tocmai pentru ca cititorii să-și facă o idee asupra unui fapt clar: Florin Toader ne crede proști pe toți! Lăsăm la o parte și faptul că punctul de vedere de mai sus este plin de calomnii, mai ales la adresa părinților celor două tinere, dar și la adresa patronului Bilghiru.

În ceea ce privește „dove­zile nevinovăției“, acestea sunt, în fapt niște înregistrări video în care apar câteva angajate ale familiei consilierului Toa­der, care se vede cu ochiul liber că recită o poezie gata învățată, dar și cu cameră ascunsă, în care mai mul­tor așa-ziși martori, printre care și polițistul Do­dan, li se induc răspunsurile sau, pur și simplu sunt întrerupți ori completați atunci când afirmațiile lor nu îl satisfac pe finul primarului Boșco­deală.

Întrucât nicio așa-zisă do­vadă nu lămurește în vreun fel nevinovăția lui Florin Toader, ba, mai mult, duc toate la concluzia că adevărul nu ține deloc cu el, spunem și noi, mult mai explicit: DEMISIA, FLORIN TOADER! Mai mult, redacția OPINIA solicită consilierilor locali ai opoziției să refuze să stea la masa de ședințe cu acest individ. De asemenea, cerem organelor abilitate să facă rapid lumină în acest caz, întrucât un asemenea ins nu poate hotărî, în Consiliul Local, viitorul plătitorului de taxe din municipiul Buzău.

De ce „LATRAU”? Explicam „A vorbi întruna, zadarnic și pe un ton răstit, a-și bate gura.”

Vezi, mai jos, o parte dintre .

CITESTE MAI MUL AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate