Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lecția de viață dată umanității de către o pisică: ”Este asistentul nostru”

in Articole/Extern

O pisică neagră este cel mai nou angajat al unei clinici veterinare din Polonia. Felina se dedică să îngrijească cu dragoste alte animale în convalescență.

Radamenes a ajuns la o clinică veterinară din Polonia cu grave probleme din cauza unei infecții respiratorii. În fața unei situații fără rezolvare medicală, veterinarii au decis să lase pisica în cabinet până la programarea eutanasierii. Surprinzător, Radamenes s-a recuperat, ba mai mult, părea conștient de suferința animalelor internate în clinică și a început să le îngrijească.radamenes.jpg4

Fiecare pacient din clinică este spălat, după care primește un tratament special cu îmbrățișări și masaje făcute de Radamenes. Niciun animal bolnav nu este neglijat, indiferent dacă este pisică, câine, iepure etc. Toți sunt tratați cu aceeași dragoste până se recuperează și ajung din nou acasă.
Radamenes este unul dintre asistenții noștrii angajat cu normă întreagă. Este fantastic ce putem învăța de la animale”, a mărturisit un medic veterinar, impresionat de atitudinea pisicii care refuză să se mai dezlipească de animalele bolnave din clinica veterinară.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate