Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

LECTURA DE WEEKEND. Fenomenul Costela urmărit de peste 60.000 de persoane și tot atâtea greșeli gramaticale. E divă la tv. VIDEO

in Articole

Lumea modernă de astăzi și tehnologia avansată face ca mass-media să devină un instrument inferior internetului când vine vorba de faima cuiva , fie ea dobândită altfel și în alte contexte decât cele considerate normale. Costela Claudia, o tânără din Fetești Gară, județul Ialomița, de profesie damă de companie, este urmărită pe Facebook de peste 60.000 de persoane, postările sale atingând chiar și sute de mii de vizualizări, mai multe decât a avut polițistul Marian Godină la postările cu publicarea cărților sale.

Domnișoara Costela se recomandă ca fiind o damă superioară femeilor din ziua de astăzi, pe care le numește ”trompete”, iar deliciul publicului îl face cu scurte clipuri în care dansează lascivo-comic în special pe muzică de manele. În avalanșa de greșeli gramaticale și de exprimare, probabil învățate la cursurile Universității din București, studii pe care Costela afirmă pe internet că le-a făcut, există loc și pentru limbaj obscen, cuvinte menite să defăimeze în special ”trompetele”.

Dansul pare a fi punctul forte al tinerei, clipurile sunt cele mai vizionate, însă Costela se diferențiază mai ales prin scris. Pune punct după fiecare cuvânt, parcă transcriind incorect o telegramă din vremea lui Caragiale. ”Spuneti.Ca. Eu. Va. Vb. Urat. Dar. Voi. Ma. Faceti. Sa. Va. Vb. Asa. Cui. Nui. Place. Sa. Nu. Se. Uite. Nui. Problema . Voastra. Daca. Stiu. Sa. Dansez. Bine. Sau. Nu. Uitativa. La. Cele. Care. Dansează. Bine. Daca. Pe. Mine. Nu. Ma. Su portati”, scrie Costela, revoltată de zecile de comentarii negative la adresa ei.

Cea mai frumoasă zi din viața ei a fost fără îndoială, ziua în care s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare pe banii televiziunii Kanal D. O emisiune de aici i-a acordat divei de la Fetești exclusivitate timp de câteva ore, în care Costela a fost prezentată ca fiind ”cea mai nouă apariție în showbiz”. De asemeni, moderatorii emisiunii au pus apariția de senzație la tv a Costelei pe seama telespectatorilor care și-au dorit asta. Diva a vrut să demonstreze încă o dată că este ”superioară trompetelor”, dar nu uită să își pună viața pe tavă. A fost părăsită de iubit pentru o colegă de școală, pe care a pedepsit-o aspru cu bătaia pentru gestul ei, iar acum visează să se căsătorească cu Ștefan Stan și să fie cununată de nașa mare Andreea Mantea, fosta iubită a cântărețului.

Dama de companie, Costela, care se laudă cu un succes nebun la bărbați, chiar însurați și majoritatea din Fetești, are o pasiune aparte pentru Andrei Versace, o altă figură comică a internetului, despre care afirmă că ”este un bărbat frumos, cu o situație foarte frumoasă de material.” Diva de la Fetești este apreciată cu subînțeles de Andrei Duban: ”Costela este aur pentru partea asta din Facebook, care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Dacă nu exista trebuia inventată”, a declarat actorul la Kanal D. Deși cele mai multe comentarii la adresa Costelei sunt catalogate de ea ca fiind răutăcioase și de multe ori replică dur, Costela Claudia refuză să vadă realitatea că faptele sale ies din limitele normalului, iar motivul succesului la public este simplu: comedia din prostie.

Ceea ce ar putea sta la baza fenomenului Costela este cât se poate de serios și anume, tulburarea de personalitate histrionică, afecțiune psihologică care se manifestă printr-un tipar comportamental stabil de căutare a atenției prin orice mijloace. Persoana care suferă de această boală va căuta mereu să iasă în evidență prin haine, gesturi, cuvinte, este foarte ușor influențabilă de către ceilalți și adoptă un comportament cu puternic mesaj provocator și sexual, neadecvat în contextul societății.

sursă video/foto: YouTube/Facebook

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate