Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Legea insolvențelor persoanelor fizice a fost amânată pentru a treia oară! Iată ce trebuie să știi dacă ai probleme cu plata RATELOR

in Stiri online

Legea insolvențelor persoanelor fizice a fost amânată pentru a treia oară și trebuie neapărat modificată, a declarat, azi, Robert Cazanciuc, președintele Comisiei juridice din Senat.

Daniel Barbu susţine că legea nu ar aveam cum să fie aplicată

Dacă proiectul legii insolvenței persoanelor fizice ar fi urmat procedura, nu am fi fost în situația de a amâna de trei ori aplicarea acestei legi (…). Este o ipocrizie transpartinică, din păcate, care ne blochează la un moment dat, apoi ne mirăm: “Vai, nu merge legea insolvenței persoanelor fizice!”. Dar cine a adoptat legea integral, așa cum a fost propusă, fără nicio dezbatere reală cu cei care vor fi chemați să aplice legea?”, a declarat Robert Cazanciuc, la o conferință pe tema insolvenței.

Pe de altă parte, Daniel Barbu, membru în Consiliul de Conducere al Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență a menționat că actul normativ, în forma actuală, nu are cum să fie aplicată.

Parlamentul a adoptat Legea privind insolvența persoanelor fizice în mai 2015.

Sursa: huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate