Linia îngerului păzitor! Nu toţi oamenii au această linie în palmă. Iată ce înseamnă!

in Diverse

De nenumărate ori, personalitatea unui individ a fost pusă în legătură cu anumite părţi ale corpului uman. În ceea ce priveşte mâinile, se pare că acestea oferă cele mai multe informaţii despre viaţa noastră, dezvăluind indicii subtile legate de modul în care acţionăm, de felul în care facem alegeri sau cum ne comportăm, în general.

Se consideră că oamenii care au pe palmă o linie paralelă cu linia vieții vor avea un noroc incredibil. Aceasta se numeşte „linia îngerului păzitor” scrie infoalert.ro

angel-lines-759x419-640x353

Un exemplu simplu, dar comun, este comparaţia oamenilor stângaci cu cei dreptaci. Cei care utilizează cu precădere mâna stângă sunt consideraţi mai buni artişti decât omologii lor dreptaci. De asemenea, stângacii se sperie mai uşor şi se înfurie mai repede decât dreptacii.

În mod similar, chiromanţia oferă o modalitate de a analiza personalitatea prin studierea  diferitelor linii și adâncituri răspândite pe palmele noastre .

Chiromanţia îşi trage numele din limba greacă, cuvântul fiind format din kheir – mână, şimanteia – ghicire, însă deşi numele oficial al acestei pseudo-ştiinţe este unul grecesc, îndeletnicirea datează încă din epoca de piatră, cele mai vechi urme ale acesteia datând de acum câteva mii de ani în India. A devenit o practică destul de comuna în zonele din Eurasia, cu precădere în India, Tibet, Persia, China, Sumeria, Babilonia şi Israel. Potrivit unor cunoscători, chiromanţia îşi are rădăcinile în astrologia hidusă, în I Ching sau în ghicitorii ţigani.

Oricum, liniile din palme pot fi examinate pentru a analiza mai multe aspecte ale vieții noastre, deoarece ele indică adesea lucruri personale despre noi, inclusiv trăsăturile de caracter și destinul. În cazul în care sunteți interesaţi de acest subiect, materialul video de mai jos descrie ceea ce dezvăluie aşa-numita linie a îngerului păzitor, dacă aveţi aşa ceva.

Cei care au linia îngerului păzitor sunt consideraţi foarte norocoşi pe tot parcursul vieții. Ei reușesc întotdeauna să evite cumva suferința și să se bucure de o viață plină de fericire, pace și bunăstare. Nu toţi oamenii au această linie în palmă. Dimpotrivă, persoanele la care apare linia îngerului păzitor sunt foarte rare.

Linia îngerului păzitor apare în paralel cu „linia vieții” pe palma stângă. Pentru a vedea exact unde este, videoclipul de mai jos vă va ajuta. Cei care au au această linie sunt consideraţi a fi binecuvântați cu un înger păzitor care veghează asupra lor și îi fereşte de rău

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.