Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Lista rusinii” de la Fisc ! Peste 187.000 de români sunt pe lista. Vezi dacă te afli printre datornici

in Evenimente

Ai datorii la stat? O știe de acum toată țara! Lista ”rușinii” a fost făcută publică astăzi de Fisc. FRIP îți arată unde pot să cauți ca să vezi dacă te regăsești.

Persoanele fizice care au datorii la stat sunt știute acum de întreaga țară.

ANAF a publicat, ieri, lista ”rușinii” pe site-ul instituției în care apar 187.230 de datornici, care au de plată restanțe mai mari de 1.500 de lei  la 31 martie 2016.

Printre aceștia sunt și nume grele, precum Gigi becali, Silviu Prigoană și Robert Negoiță.

În dreptul restanțierilor a apare numele și prenumele, adresa și datoria acumultată la bugetul de stat.

Obligaţiile totale fiscale restante sunt de 3,4 miliarde lei și sunt rezultate inclusiv din activităţi economice independente sau profesii libere. Din total, Fiscul poate recupera circa 2,3 miliarde lei. Aici vezi dacă te regăsești!

Până acum, ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii și mari cu datorii neplătite la stat.

Pe liste erau trecute 186 de companii mari cu datorii de 2,6 miliarde lei și alte 2.486 de firme mijlocii, care trebuie să plătească Fiscului 3,8 miliarde lei.

În 11 mai, ANAF a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016, valoarea datoriilor neplătite fiind de 77,1 miliarde lei (17,2 miliarde euro), din care 81% sunt considerate nerecuperabile de către Fisc.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate