Liviu Dragnea: „Nu am parasit sala ca asa mi s-a parut civilizat”. Ce mesaj i-a spus lui Klaus Iohannis la plecare

in Politic

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut declaratii imediat dupa discursul presedintelui din Parlament.

Sinteza declaratiilor facute de Liviu Dragnea:
– Am inteles ca indemnul presedintelui este ca Guvernul sa fie unul performant… Indemnul meu este: sa lasam Guvernul sa guverneze.
– Si pe mine m-au surprins (parlamentarii PSD si ALDE care au parasit sala in timpul discursului – n.2.), dar probabil frustarea si revolta adunate in aceste zile i-au facut sa paraseasca sala. Probabil se asteptau la un discurs mediator… Eu nu am iesit ca asa mi s-a parut civilizat.
– Sunt revoltati de toate atacurile si incitarile presedintelui. Critica permanenta a presedintelui creeaza un disconfort guvernului.
Intrebare: Este ruptura intre presedinte si PSD?

– Asta a spus presedintele astazi. S-a referit la parlamentarii PSD si ALDE ca la niste parlamentari neagreati. El este insa presedintele tuturor romanilor. La plecare i-am spus ca sper sa facem pace.

– Noi nu facem nimic impotriva presedintelui, suspendarea nu este o solutie. Romania are nevoie de pace sociala.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.