Localitatea din România cu cea mai rușinoasă denumire se află în Bistrița Năsăud

in Articole

Un clip postat pe YouTube ne prezinta părerile locuitorilor comunei Spermezeu despre numele localității lor, multi recunoscând ca denumirea  este una rușinoasă.

Reporterul Mircea Bravo, recunoscut in mediul online pentru clipurile sale excentrice, ii intervievează pe localnicii de aici care recunosc că adesea se ruşinează să spună de unde sunt şi că se fac glume pe seama lor din cauza numelui localităţii din care provin.

spermezeu

De unde vine totuşi „Spermezeu”? „Uită-te după mersul lor (n.r. al bărbaţilor din Spermezeu), îţi dai seama după mers că sunt plini de testosteron”, explică una dintre tinerele intervievate.

Numărul mare de copii per familie înregistrat înainte de Revoluţie pare să susţină şi această variantă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*