Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Locuri bȃntuite din lume! Legendӑ sau adevӑr?

in Curiozitati

Existӑ anumite locuri despre care circulӑ zvonul cӑ sunt bȃntuie. Unii oameni cred cӑ oamenii care au avut o moarte violentӑ nu ȋși gӑsesc liniștea și raman prinși ȋntre douӑ lumi, bȃntuind casele ȋn care au trӑit și speriindu-i pe actualii proprietari. Adevӑr sau legendӑ? Cine știe…

buhuhu-620x264

Iatӑ cȃteva dintre cele mai celebre locuri bȃntuite din lume:

Turnul Londrei din Marea Britanie, una dintre cele mai faimoase clӑdiri istorice din lume este considerat a fi una dintre cele mai bȃntuite clӑdiri. Aici au avut loc de-a lungul timpului foarte multe execuții, crime și torturi. Unul dintre cele mai cunoscute spirite care bȃntuie Turnul Londrei este Ann Boleyn care a fost decapitatӑ aici ȋn 1536. Oamenii spun cӑ au vӑzut fantoma ei ducandu-și capul ȋn propriile maini.

Altӑ locație celebrӑ care se crede cӑ ar fi bȃntuitӑ este Hotelul Hollywood Roosevelt din Los Angeles, California. Aici umblӑ zvonul cӑ au fost vӑzute fantome celebre: Marilyn Monroe și Montgomery Clift.

Casa Whaley din San Diego, California, este de asemenea consideratӑ una dintre cele mai bȃntuite case din America. Aceasta casӑ a fost construitӑ ȋn 1857 pe un teren unde a fost un cimitir ȋnainte. Oamenii spun cӑ au vazut multe fantome aici printre care și spiritul unui hoț care a fost omorȃt ȋn bataie pe scӑrile interioare, spiritul unei tinere care a fost spȃnzuratӑ din greșealӑ aici și spiritul copilului primului proprietar.

Cȃmpul de bӑtӑlie de la Gettysburg din Pennsylvania este considerat a fi unul dintre cele mai bȃntuite locuri. Aproape 8000 de soldati au murit aici ȋn timpul Razboiului Civil American iar vizitatorii spun cӑ aud frecvent țipete, gemete de durere, explozii sau focuri de armӑ. Oamenii spun chiar cӑ au vorbit cu multe dintre spiritele soldaților decedați.

Altӑ locatie despre care se spune ca ar fi bȃntuita este sanatoriul Waverly Hills din Louisville, Kentucky. Acest spital a fost construit ȋn 1910 pentru a gӑzdui pacienții bolnavi de tuberculozӑ, care era o boalӑ foarte rӑspanditӑ la ȋnceputul secolului 19. Aproximativ 63000 de oameni au murit ȋn acest sanatoriu din cauza neglijenței personalului fațӑ de bolnavi sau chiar a torturӑrii lor și a experimentelor dubioase fӑcute pe pacienți.

Aici existӑ o serie de fenomene paranormale cum ar fi locuri cu temperaturi scӑzute, umbre inexplicabile, țipete pe holuri sau voci de origine necunoscutӑ. Sursă articol.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate