Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lovitură pentru justiţie! Băsescu dă de pământ cu Klaus Iohannis în scandalul Antena 3

in Politic

Traia Băsescu l-a desfiinţat pur şi simplu pe şeful statului. „Klaus Iohannis care astăzi se numeşte preşedintele României intră fără ruşine în aceeaşi linie de propagandă a Antenei 3. Se exprimă cam aşa: „Libertatea de exprimare nu poate fi afectată de un banal motiv administrativ”. Hotărârea judecătorească nu este motiv administrativ. Este o lege care trebuie pusă în aplicare. Dacă astăzi, cu o instituţie de presă importantă se face demonstraţia că statul român nu aplică legea, mâine şi cetăţeni de rând se vor considera îndreptăţiţi să nu respecte hotărâri judecătoreşti. Se creează un vid de putere judecătorească”, a tunat Băsescu.

Actualul şef al MP merge mai departe şi îl acuză pe Iohannis că loveşte grav justiţia prin declaraţiile date. „Cea mai grea lovitură dată justiţiei a fost afirmaţia pe care a făcut-o premierul de la Grivco, actualul preşedinte al României. Cu aceste declaraţii, e clar că România trebuie să rămână în MCV pe Justiţie. Politicienii de la vârf îşi permit să relativizeze obligaţia de a respecta hotărâri judecătoreşti definitive dată acum mai bine de un an şi jumătate”, spune Băsescu.

Dacian Cioloş nu a scăpat nici el de furia lui Băsescu, deşi premierul a fost şi lăudat. „Am apreciat verticalitatea premierului Dacian Cioloş chiar dacă a dat speranţe că se poate veni cu soluţii alternative. Nu există aşa ceva. Orice confiscare prin hotărârea justiţiei trebuie să se valorifice prin vânzare”, a încheiat Băsescu.

SURSA: STIRIPESURSE.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate