Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lucrările de mântuială făcute de muncitori la conducta de apă au distrus două case

in Evenimente/Stiri online

Caz revoltător în satul Golenţi, Calafat. Din cauza unor lucrări efectuate la conducta de apă, o casă a fost demolată chiar de muncitori și o alta a fost distrusă aproape complet. „Cred că trebuia mai cu atenție lucrat, dar noi le zicem Dorel. Săpa acum, după aia mai săpa încă o dată”, își amintește o localnică despre activitatea muncitorilor trimiși să repare sistemul de apă.

Nepriceperea lucrătorilor a făcut ca apa să se înfiltreze sub fundația caselor. Prima casă avariată a fost o casă bătrânească, nelocuită, care deja începuse să dea semene că se prăbușește. Ca soluție, fără a se anunța proprietarul, muncitorii au decis să o demoleze pentru a nu cade peste casa vecinului. „A crăpat casa pe jumate. Era ea casa veche….Ei de frică că se lăsase casa mea, că se lăsase pe cea a vecinei, a băgat la urgență și a doua zi a venit cu excavator să o doboare de tot, să nu cadă pe casa de lângă să facă paguba mai mare.”, a declarat Vasile Dinu, proprietarul imobilului.

Cea de-a doua casă a fost grav avariată. Aici familia Mitroi a investit peste 50.000 de euro într-o casă care acum are pereții crăpați și tavanul căzut. În ciuda faptului că aceștia au asigurarea de locuință, inclusiv facultativă, firma a constatat daunele dar nu a despăgubit familia. Vinovată se face firma pentru care lucrau muncitorii în cauză și pe care cei doi proprietari o va da în judecată. Între timp, reprezentanții firmei nu sunt de găsit, iar Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere.

sursa:digi24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate