Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

LUDOVIC ORBAN SUSTINE TERMINAREA CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI PANA LA 1 DECEMBRIE 2018

in Evenimente

De ce este construita Catedrala Mantuirii Neamului ?

maxresdefault
Un prim motiv este cel al lipsei acute de spatiu in actuala Catedrala patriarhala, incat acest lucru duce la desfasurarea cu greu a slujbelor.

Este necesitatea de a oferi conditii mai bune pentru desfasurarea cultului.
Un alt motiv, este cel de necesitate publica. In aceasta Catedrala se vor organiza ceremonii religioase cu caracter public national cum este de exemplu slujba de Te-Deum la Ziua Nationala a Romaniei de la 1 Decembrie.

In Catedrala Mantuirii Neamului, se vor desfasura si ceremonii cu caracter international, vor fi primiti oaspeti din strainatate, se vor organiza congrese, conferinte si alte evenimente la care vor participa preoti si tineri romani din tara si din strainatate.

Spatiul de 6 hectare din jurul viitoarei Catedrale patriarhale va fi organizat ca un parc public. Astfel, se evidentiaza utilitatea publica a acesteia.

Candidatul PNL la Primaria Generala, Ludovic Orban sustine ca pentru aniversarea centenarului Unirii care va avea loc pe data de 1 decembrie 2018, trebuie terminata Catedrala Mantuirii Neamului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate