ghenea2

Mădălina Ghenea a renunțat la iubiți celebri. Și-a ales un român, fiul unui doctor nu prea încântat de relația celor doi

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online de

După relații complicate cu celebrități ca Gerard Butler și Philipp Plein, pe cel din urmă având-ul puternic imprimat în piele prin tatuarea numelui său, Mădălina Ghenea a renunțat la bărbați faimoși și se iubește cu un român din București.ghenea

Matei Stratan, în vârstă de 32 de ani, a fost educat la Londra și este fiul unui doctor din Iași cu o avere estimată la 200 de milioane de euro. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în urmă cu trei săptămâni și deja au petrecut două vacanțe împreună, în Grecia pe iahtul tatălui lui Matei și în Italia.

Deși pare că actrița este în culmea fericirii, tatăl tânărului nu aprobă relația celor doi, tocmai din cauza faptului că Mădălina Ghenea este persoană publică și astfel îi expune fiul. Matei Stratan a fost iubitul Laurei Cosoi timp de trei ani și de curând s-a despărțit de designerul Mădălina Dorobanțu, cu care tatăl lui Matei nu era de acord.

sursa: libertatea.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web