Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zeci de milioane de imigranţi vor veni în Europa, mai devreme sau mai târziu, vom deveni o minoritate pe continentul nostru

in Extern

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat vineri într-un interviu că, dacă nu sunt apărate frontierele, “zeci de milioane (de imigranţi) vor veni în Europa” şi, “mai devreme sau mai târziu, vom deveni o minoritate pe continentul nostru”.

macedonia-migrants

Într-un interviu pentru postul public de radio Kossuth, pe tema discuţiilor avute joi la Bruxelles, Orban a precizat că există diferenţe mari de opinie între Uniunea Europeană şi Budapesta, pe tema imigranţilor, deoarece majoritatea liderilor UE cred că toţi trebuie primiţi.

“Dar dacă îi primim pe toţi, înseamnă sfârşitul Europei”, a subliniat premierul ungar, adăugând că migraţia va fi “fără sfârşit”.

“Mai devreme sau mai târziu, vom deveni o minoritate pe continentul nostru”, a adăugat el. Celor care vin în Europa “în speranţa unei vieţi mai bune” ar trebui să li se spună chiar înainte de plecare să nu vină, “pentru că nu vor fi primiţi”, iar dacă vin vor fi trimişi înapoi, a precizat Orban.

viktororban

Cetăţenii europeni au o cerere validă pentru securitate, iar acest lucru se poate realiza prin apărarea graniţelor.

In ceea ce priveşte planurile privind un sistem de cote, Orban a precizat că nu are sens să se discute despre distribuirea imigranţilor şi cote decât dacă se pot apăra frontierele. “Nu voi susţine nicio soluţie despre care şi iniţiatorii săi cred că nu este o soluţie”, a adăugat el. – sursa: NapocaNews

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate