119686413_8367f8d51f_b

Mai mulți politicieni au luat SIDA de la o prostituată de lux, din Brăila.

in Articole de

Mai mulți politicieni au luat SIDA de la o prostituată de lux, în vârstă de 27 de ani, din Brăila.

Fata a aflat în urmă cu două săptămâni că este infectată cu virusul HIV, iar înainte de asta a întreținut relații sexuale cu mai mulți politicieni și oameni de afaceri foarte cunoscuți.Locuieşte într-o zonă centrală a oraşului, practică de 4 ani prostituţia “de lux”, având printre clienţii ei politicieni şi afacerişti din Brăila şi Tulcea, scrie ziarulring.ro.

Tânăra, care avea tarife cuprinse între 250 şi 500 de euro, întreţinea raporturi sexuale cu clienţii ei în mai multe hoteluri cunoscute din Galaţi, dar şi în unele apartamente de pe Şoseaua Buzăului, închiriate special pentru aceste întâlniri.

Despre politicienii care i-au fost clienţi, brăileanca afirmă ca sunt cunoscuţi “de toată lumea”.

O vreau la guvernarea țării! Neapărat are nevoie de un mandat!

Dacă există șanse, să ajungă acolo, mă angajez să donez o parte din salariu pentru ea, să îi fac campanie, să lipesc afișe și să împart fluturași pentru candidatura și pentru notorietatea ei! Deși că notorietate văd că are suficientă.

Este singura șansă de a reduce numărul de parlamentari așa cum își dorește tot poporul român!

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.