Mancarea verii. Combinaţia clasică de roşii cu brânză ingrasa?

in Regim alimentar

Vara este sezonul salatelor, iar ce altă salată este mai iubită de noi toţi decât cea care constă în combinaţia clasică de roşii cu brânză?

11709820_10153032377140885_2788112956458254640_n

 

Rapid şi uşor de preparat, delicioasă şi savuroasă! Dar cât de indicată este salata de roşii cu brânză daca ne dorim să slăbim?

Vara este sezonul salatelor, iar ce altă salată este mai iubită de noi toţi decât cea care constă în combinaţia clasică de roşii cu brânză? Rapid şi uşor de preparat, delicioasă şi savuroasă! Dar cât de indicată este salata de roşii cu brânză daca ne dorim să slăbim?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*