Margarete cu brînză

in Aperitive

Ingrediente: 4 felii franzelă de 2 cm grosime (circa 200 g), 200 ml lapte, 4 ouă, 50 g caşcaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smîntînă.
Mod de preparare: Feliile de franzelă, aşezate într-o cratiţă, se stropesc cu tot laptele puţin călduţ, întorcîndu-se pe ambele părţi pînă cînd îl absorb; apoi se pun într-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn. Se face cîte un cuib în mijlocul fiecărei felii (apăsînd cu dosul unei linguri), în care se sparge cîte un ou; se presară cu parmezan şi se pun bucăţele de unt pe fiecare felie. Vasul se introduce în cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute înainte de servire, ca să se coaguleze ouăle şi să se rumenească puţin deasupra. Cînd se scot din cuptor, se împarte smîntînă pe fiecare felie. Se servesc fierbinţi ca prim fel.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.