Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marian Godină şi-a publicat pe Internet diploma de Bacalaureat. Ce note a luat politistul in 2005

in Articole

„Partea proastă e că pe atunci nu se făceau petiții online”

Marian Godină a luat BAC-ul cu media 9,07. Poliţistul a fost notat cu 10 la proba orală de Limba şi Literatura Română, cu 9,80 la aceeaşi materie, dar la scris, 9 – la Limba Engleză, proba orală, 8,80 – la Matematică şi 6,85 la Anatomie şi Fiziologie Umană şi Genetică (XI-XII). La proba de Educaţie Fizică, Godină a luat 10.

„Unul dintre subiectele de la Limba şi literatura română, care mi-a picat la BAC şi care valora 0.20 puncte, a fost alegerea formei corecte de plural a substantivului „poem”. Poeme sau poemuri? Din păcate, am ales „poemuri”. Partea şi mai proastă e că pe atunci nu se făceau petiții online, poate aş fi deschis una prin care să cer acceptarea acestei forme de plural şi aşa luam şi eu zece”, a scris poliţistul în dreptul fotografiei cu diploma de BAC. Sursa: Realitatea.net

nota_marian_godina_bac_06112300

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate