Marian Oprişan şi iubita într-un ACCIDENT în Vulcan

in ShowBiz

Maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Vrancea, în care se aflau Marian Oprişan şi iubita lui, Maria Larisa Nădrag, a fost implicată într-un accident rutier produs duminică seara la intrarea în Municipiul Vulcan.

orpisan

La volanul automobilului se afla şoferul Consiliului judeţean Vrancea. Persoanele aflate în maşină nu au fost rănite în urma accidentului.

”Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei. La volan se afla un tânăr de 27 de ani, care a lovit cu partea stângă faţă un parapet din beton. Marian Oprişan se afla în maşină, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Maşina a fost preluată de o firmă de tractări pentru a fi dusă la reparaţii”, a precizat Bogdan Niţu Gabriel, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru adevarul.ro.

Marian Oprisan nu a vrut să spună dacă se afla în interes de serviciu în zonă, dar a precizat că “în calitate de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România am voie să mă deplasez unde vreau, de-a lungul și de-a latul României”.

Totuși, din primele informații reiese faptul că Marian Oprișan s-a deplasat la Petroșani pentru a-i vizita pe părinții iubitei sale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permis anul trecut, după ce a fost surprins de radarul poliţiştilor de la circulaţie, gonind cu peste 100 de kilometri la oră în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău.
sursa: http://hunedoaralibera.ro
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*