Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marian Vanghele „vindea guma de mestecat”

in ShowBiz

Primarul sectorului 5 si vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, si-a dovedit încã din copilãrie spiritul de întreprinzãtor. El a povestit cum fãcea bani pe când era elev în scoala generalã: vindea gumã de mestecat si confectiona din litã lãcãtele de pus la fermoarul de la trening.

Marian Vanghelie a destãinuit cã a avut o copilãrie “mai cu probleme” si cã a fost nevoit sã se maturizeze devreme. “Cu copilãria a fost mai greu…..Eram în scoala generalã si luam gumã de mestecat, erau niste mingiute în niste tuburi lungi asa…..Eu le luam asa si pe urmã le vindeam la bucatã”, s-a confesat edilul sectorului 5.

Oferta era însã variatã: Vanghelie scotea “pe piatã” si un fel de brelocuri în formã de lacãt. “Erau niste cabluri electrice cu litã pe dinãuntru. Si scoteam asa lita, o tãiam în bucãti mai mici, o înfãsuram asa si fãceam asa, un fel de lãcãtele care se agãtau la fermoarele de la treninguri”, si-a amintit Vanghelie.

“Tin minte cã erau monede de un leu, de trei lei si de cinci lei. Si ca sã meargã mai bine si sã iau de la copii monede de trei lei în loc de un leu, fãceam o ofertã: patru bucãti la trei lei”, a mai povestit vicele social-democrat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate