juana-3

Mărturia unei tinere, asasin la comandă: ”Am făcut amor cu cadavrele și le beam sângele”

in Evenimente/Extern/Stiri online de

La doar 28 de ani, Juana numită și ”Micuța”, a fost asasin la comandă în cadrul grupării criminale Zetas din Mexic. Aflată în închisoare, tânăra a dezvăluit polițiștilor crimele și ororile grupării la care a participat.

Încă de la 15 ani, Juana a rămas însărcinată și pentru a se întreține a început să se prostitueze. ”Am fost rebelă de mică. Am devenit dependentă de alcool și droguri”, mărturisește tânăra potrivit elheraldo.hn. A ajuns să se integreze în banda criminală Zetas, una dintre cele mai puternice și periculoase din Mexic, sub promisiunea drogurilor din abundență și a unei vieți lipsite de grije. Deși la început șeful bandei i-a dat copilei postul de ”halcona” (persoana însărcinată cu spionarea polițiștilor) în scurt timp Juana s-a transformat în bestie.juana

A luat parte la crime și mărturisește că asta i-a provocat plăcere. Împreună cu ceilalți membrii făceau baie în sânge, îl beau, decapitau cadavrele după care foloseau corpurile inerte pentru plăceri carnale, macabre. „Sângele victimelor a început sa mă excite – mă spălam cu el după ce omoram o victimă. Uneori chiar beam sângele cât încă era cald. Cadavrele decapitate le foloseam pentru a face amor. Foloseam atât capetele, cât și restul corpului pentru a mă autosatisface”, a mărturisit tânăra.juana-4

Mărturia tinerei a șocat autoritățile din Mexic și nu numai. Specialiștii sunt de părere că au de-a face cu o dereglare mentală a tinerei, în timp ce alții spun că tânăra a inventat povestea pentru faimă. Astăzi se află într-o închisoare din Baja California, așteptându-și sentința finală și unde potrivit peru.com, tânăra asasin studiază contabilitatea din proprie inițiativă.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web