sclavi berevoesti

Mărturiile șocante ale unui tânăr ținut în sclavie în Berevoești: Mă băteau cu bâtele, nu conta, leşinam de multe ori şi aruncau cu apă pe mine

in Evenimente/Stiri online de

Dezvăluiri șocante, demne de filmele de groază, făcute de un tânăr care a fost ținut ca sclav în Berevoești. Bătăi, tortură, muncă silnică și tentative de viol sunt momentele de teroare trăite de Dan, care a rupt tăcerea în cadrul unei emisiuni tv.

Dan povestește că timp de o lună și jumătate a trăit momente de neimaginat. A ajuns la Berevoești prin intermediul unui prieten care i-a promis de muncă. A fost imediat înlănțuit și supus nevoilor stăpânului. „Ziua mă dezlegau, ca să mă ia la muncă la pădure, la lemne. După ce mă întorceam de la pădure, iar bătăi. Mă băteau cu bâtele, nu conta, leşinam de multe ori şi aruncau cu apă pe mine. Când mă trezeam, mă băteau din nou. Mâncarea nu îmi dădeau. Aveam zile în care nu mâncam nimic. Mă băteau şi copiii lor, cu biciurile. Unul dintre ei a vrut să mă violeze în grajd. Abia am scăpat, am zis că mă spânzur dacă face asta. De atunci nu a mai încercat. Mi-au rupt şi coastele, am avut 4 coste rupte. S-au pus pe pieptul meu”, a povestit tânărul la Antena 1.dan berevoesti

Surprinzător, pe Dan l-a salvat tot bătaia cruntă. După mai multe episoade de tratamente inumane aplicate de stăpâni, aceștia au decis că tânărul nu mai este folositor și bun de muncă din pricina rănilor pe care le avea, așa că l-au gonit pe străzi dezbrăcat și plin de sânge. ”M-au dus la maxi-taxi, am ajuns în Piteşti. Eram leşinat, dezbrăcat. Acolo m-a văzut un coleg, eram cu mâinile rupte, plin de sânge. Am stat în spital vreo 12 zile”, își amintește Dan, care acum va depune plângere la Poliție împotriva bestiilor de la Bereviești.

sursă foto: captură TV

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web