media_144008010668711400

Marturisire socanta! Baietel de 3 ani sustine ca are amintiri dintr-o viata anterioara!

in Spiritualitate de

Acest baietel de trei ani a facut un lucru de neimaginat: a sustinut are amintiri dintr-o viata anterioara, cand a fost omorat si a reusit sa il il recunoasca pe criminalul sau.

media_144008010668711400
Baiatul s-a nascut in apropierea granitei siriene, pe Inaltimile Golan. La inceput nimeni nu l-a crezut, dar i-a condus pe batranii satului in locul in care se afla ingropat cadavrul sau. In mod misterios, un semn in forma de „X” de pe craniul  cadavrului corespundea cu un semn din nastere de pe fruntea baiatului scrie kanald.ro

Barbatul din groapa a fost omorat cu un topor iar baiatul le-a spus unde pot gasi toporul, apoi i-a condus in satul unde a locuit in viata anterioara si le-a spus numele lui de atunci. Oamenii din sat si-au amintit ca barbatul cu acel nume era disparut de patru ani.

Mai mult, baiatul si-a amintit cine era criminalul sau iar acesta si-a recunoscut crima, odata ce a fost pus in fata dovezilor.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web