Cea mai îndrăzneață invenție: mașina reală pentru copiii sub 10 ani

in Evenimente/Extern/Stiri online

Young Driver, o școală de șoferi din Marea Britanie care se dedică să instruiască minori, a construit un model de mașină electrică, special pentru copii sub 10 ani. Modelul are două locuri și poate ajunge la maxim 16 km pe oră, în timp ce adulții pot controla automobilul de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi.

Car-Built-for-Children

Mașina este dotată cu două motoare electrice, frâne pe disc și suspensie independentă. Mai mult decât atât, inventatorii oferă posibilitatea de a alege poziția volanului, stânga sau dreapta și în plus s-a atașat un sistem inovativ care detectează obstacole și poate opri mașina pentru a evita coliziunile.
“Mașină nu este o jucărie. Am lucrat alături de copii împreună cu inginerii noștri și ne-am asigurat că experiența condusului este recreată fidel. Tot cu ajutorul lor vom ajunge și la o versiune finală de producție.”, a declarat Kim Stanton, directorul Young Driver pentru presă.

Lansarea automobilului pentru copii va avea loc în luna mai și pentru moment va fi folosit, exclusiv, în școala de șoferi pentru a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă cum funcționează mașina, regulile de circulație, dar și cât de periculos poate fi șofatul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.