Mesaj DUR adresat de o studenta din PITESTI politicienilor ROMANI! „MI-E RUŞINE CĂ TRĂIESC ÎN ROMÂNIA! MI-E RUŞINE CĂ MĂ REPREZENTAŢI! Mi-e ruşine…! Pur şi simplu mi-e ruşine!”

in Articole

După ce fostul ministru Ioan RUS a făcut afirmația deja celebră, prin care îi critică dur pe românii aflați la muncă în străinătate, numindu-i „CURVE”, iar pe copiii acestora„GOLANI” , pe paginile de socializare au părut numeroase comentarii şi articole în care, era criticată la fel de DUR , afirmația făcută de d-l  FOST MINISTRU.

O TÂNĂRĂ STUDENTĂ DIN PITEȘTI, Alexandra Georgiana a înregistrat un mesaj la fel de DUR, adresat tuturor politicienilor din Romania. Clipul a fost distribuit si vizualizat de foarte multi utilizatori de internet din țară si străinătate. Îl redăm mai jos.

Alexandra-Georgiana-Studenta-din-Pitesti-681x588 (1)

” Am o întrebare în primul rând. Fata ta, sau fata dumneavoastră ca să vorbim aşa, din bani care dumneavoastră i-aţi câştigat, poate de multe ori cu mult peste un salariu mediu din România nu a devenit GOLANCĂ? Nu. Copiii dumneavoastră ai politicienilor care câştigaţi 50-60 de milioane vechi, oare nu devin GOLANI? Ţin să vă spun că românii ăia care lucrează în afară, nu lucrează în România că nu au unde, sau dacă ar avea unde salariu nu ajunge. Din păcate, din păcate asta-i nivelul ţării noastre; şi din păcate VOI aţi dus-o acolo.

Părinţii mei lucrează în străinătate nu ca eu să devin o GOLANCĂ, nu ca eu să devin o CURVĂ, cum spuneţi dumneavoastră, ci ca sa devin un om cu o carieră. Sunt la o facultate şi părinţii mei se chinuie să mă întreţină şi să mă ţină aici. şi de multe ori, NOI, copiii care suntem întreţinuţi şi susţinuţi de familiile noastre… credeţi-mă că intenţia nu e să mă duc într-un club şi să mă ZBENGUI, ci să răsplătesc munca şi truda părinţilor mei; pur şi simplu vreau să-i răsplătesc doar pentru că ei lucrează şi stau acolo, departe de mine. Dumneavoastră, sau VOI, POLITICIENILOR nu ştiţi ce-nseamnă să ai o copilărie unde părinţii tăi practic AU LIPSIT. NU BANII ADUC TOTUL, dar nici fără bani nu putem trăi; şi din păcate pentru noi, oamenii de rând ai României şi din PĂCATE PENTRU NOI…. Iar veniţi la televizor şi spuneţi că…. banii ăia ne fac pe noi nişte golani? DAR BANII PE CARE-I FURAŢI VOI, CE VĂ FAC PE VOI? CE SUNTEŢI VOI ATUNCI CÂND FURAŢI?

Din păcate banii ăia sunt trimişi pentru noi, pentru copii LOR, ca să ne întreţinem şi să vă plătim VOUă fundurile alea care dorm în parlament. Mulţumesc! Chiar sunt mândră că părinţii mei lucrează acolo, sunt mândră că părinţii mei câştigă bani, doar ca să pot trăi eu liniştită.

MI-E RUŞINE CĂ TRĂIESC ÎN ROMÂNIA! MI-E RUŞINE CĂ MĂ REPREZENTAŢI! Mi-e ruşine…! Pur şi simplu mi-e ruşine! De multe ori copiii ăştia, care voi spuneţi că devin nişte golani, de multe ori duc pe umeri nume României în alte ţări. Nu vreau să spun în câte ţări am fost şi am reprezentat România! Dar nu cred că datorită părinţilor mei care au fost plecaţi acolo, nu cred că am devenit o GOLANCĂ! NU CRED! Mulţumesc, oricum! Ne-aţi făcut o viaţă liniştită”  încheie Alexandra Georgiana mesajul său pe care l-a postat pe Facebook.

VIDEO PRELUAT DE AICI: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008250215431

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*