Mesajele tulburatoare ce par sa vina direct din cer. Priviti imaginile incredibile!

in Curiozitati

Tainice semne se arata pe cer. Cati dintre cei care au rabdarea sa priveasca spre inaltimi nu se intreaba daca ele transmit cu adevarat ceva?

Misterioarele aparitii nu contenesc sa uimeasca lumea. Dar parca nici una nu a fost atat de clara precum cea din aceasta fotografie.

Are trup, cap si aripi uriase. Ingerul din nori conturat pe cer, la apus, pare ca zboara deasupra pamantului. Si nu e singura aparitie enigmatica ce umple pana la refuz internetul.

Sunt si destui care comenteaza ca imaginatia omului e mare. Ca sa nu mai vorbim de criticii care gasesc imaginile editate de-a dreptul!

11836842_918844668170149_763302661127841640_n

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*