Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Meteorologii avertizeaza: 3 zile cu ninsori si frig in toata tara

in Stiri online

Meteorologii anunță că vremea se va răci în următoarele 3 zile fiind posibile ninsori și lapoviță în special la munte.

Miercuri
Vremea se va răci subit şi va fi extrem de frig în Moldova. Va ploua temporar în majoritatea teritoriilor, iar izolat, în est şi în centru, aversele pot depăşi 20l/mp. Lapoviţa şi ninsoarea va fi prezentă la munte, dar şi în Subcarpaţii Moldovei, informeazăjurnalul.ro.

Joi
Vremea se menţine închisă, dar norii se mai risipesc în vestul şi nord-vestul ţării, unde ploile vor fi semnalate izolat. În restul ţării, va ploua pe arii mai extinse, ziua. Pe crestele montane va ninge şi va fi lapoviţă, iar vântul va sufla slab.

Vineri

Valorile termice vor fi mai scăzute decât normele acestei perioade. Cerul va fi mai mult înnorat şi va ploua slab în sud, unde e posibil să cadă şi burniţa în timpul zilei. Ninsorile se menţin la munte, unde vântul va avea intensificări pe timpul nopţii.

Vreme închisă şi rece

Vremea se va menține închisă, iar frigul se va resimţi, cel mai mult, în Moldova. Ploile îşi vor face apariţia pe tot teritoriul ţării, iar în centru şi în est, aversele pot depăşi, izolat, 20l/mp. Spre sfârşitul zilei, va cădea lapoviţa şi ninsoarea la munte şi în Subcarpaţii Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 5 şi 15 de grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea va apărea ceața, izolat.

Sursa: stireazilei.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate