1428047914d06474de

Metodă inedită prin care să îţi dai gata prietenii! Cum îţi faci unghiile acasă cu un simplu ziar?

in Video de

Unghiile sunt foarte importante în frumuseţea şi îngrijirea unei femei. Mâinile sunt cele care atrag atenţia, de aceea trebuie să le acordăm timp. Vă propunem o metodă inedită prin care să îţi dai gata prietenii.


Pentru a obţine modelul de ziar pe unghii este mai simplu decât ţi-ai putea imagina. În câteva minute poţi avea o manichiură impecabilă şi amuzantă în acelaşi timp. Tot ceea ce-ţi trebuie este o ojă, un lac, alcool sanitar şi o bucăţică de ziar.

Aplici pe unghii o ojă nude, le laşi să se usuce bine, după care bagi degetele, unul câte unul, în alcool sanitar. După ce ai scos primul deget, iei o mică parte dintr-o foaie de ziar şi o pui pe deget. Laşi câteva secunde să se imprime scrisul, iar apoi dai cu lac peste. Astfel obţii manichiura perfectă fără pic de bătaie de cap, la tine acasă, şi fără costuri prea mari.

Vezi toţi paşii în video de mai sus.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web