Micul romanesc aliment cancerigen! Consumul de carne rosie, aduce aparitia de cancer

in Sanatate

Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca micul romanesc ne pune in pericol sanatatea, s-a studiat de ceva ani, si toate aceste ingrediente din mic, carnea tocata sunt daunatoare, adica riscam sa facem cancer.
Iar consumul de carne rosie, aduce aparitia de cancer, hematina, pigmentul culoarea carnii care afecteaza intestinul omenesc.

mici_main

Potrivit exclusiv24.net, acesta este produsul nostru traditional, micul, este un aliment cancerigen, datorita adaugari de bicarbonat E500 in carne procesata, care schimba total gustul vechii a carnii.

Cea mai mare problema este ca romanii nu vor renunta niciodata la celebrul mic si gratare din weekend.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.