Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mihaela Rădulescu i-a enervat la culme pe fani! Moment controversat la „Românii au talent!

in ShowBiz

Moment controversat în prima ediţie a emisiunii „Românii au talent!”, difuzată de ProTV.

Două adolescente de 14 ani au realizat un superb moment de gimnastică ritmică şi mişcări de dans şi au trecut în faza următoare cu aprobarea celor patru juraţi, Mihaela Radulescu Schwartzenberg, Andra Măruţă, Andi Moisescu şi Constantin Cotimanis.
Rădulească, spre o fată de 14 ani: „Dacă nu slăbeşti 5 kilograme, nu treci în faza următoare!”
Totuşi, reacţia de la final a fosei soţii a lui Ştefan Bănică Junior a dat naştere la reacţii dure din partea opiniei publice, dar şi a Andrei, care şi-a arătat dezaprobarea faţă de comentariul Mihaelei Rădulescu.

Deşi momentul artistic i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, Mihaela Rădulescu i-a spus uneia dintre cele două concurente că va trebui să slăbească cel puţin 5 kilograme pentru a ajunge în fazele live ale emisiunii.

Dacă până data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează„, a spus Mihaela Schwartzenberg, precizând că „ştie despre ce vorbeşte” şi că locul persoanelor supraponderale nu este în lumea gimnasticii sau în cea a dansului: „Graşii au loc oriunde în lume, în afară de dans.  […] Ne zicem părerea. Părerea mea a fost una calificată

Andra a reacţionat imediat: „Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent îşi demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă”.

Reacţii dure din partea fanilor: „Eşti penibilă!”

Cum era de aşteptat, opinia publică a reacţionat dur, iar mulţi dintre fanii emisiunii şi-au exprimat dezaprobarea faţă de modul în care Mihaela Rădulescu i-a vorbit unei adolescente de 14 ani, fără să ţină cont de impactul pe care îl vor avea vorbele ei asupra tinerei sau a celorlalţi adolescenţi care au urmărit prima ediţie a show-ului „Românii au talent”, de la ProTV.  Mai mult, un telespectator chiar i-a scris o scrisoare deschisă Mihaelei Rădulescu, în care critică în cei mai duri termeni discursul juratului Românii au talent.

sursa: cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate