Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ministrul Muncii Olguța Vasilescu vorbind și franceza. Cu engleza ne-am lămurit!

in Politic

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a vorbit în limba franceză, miercuri seară, la New York, la deschiderea sesiunii Comisiei ONU pentru condiţia femeii.

Românii când votează nu țin cont și de faptul dacă ai noștri conducători cunosc bine o limbă străină. Din păcate ne facem de râs prin lume după modul cum vorbesc limbile străine liderii noștri. Singurii care pot vorbi lejer în limbi străine sunt Dacian Cioloș și Klaus Iohannis, dar se știe bine de la Antena 3 și România TV, ei sunt „vânduți” străinilor. Nu ca cei care vorbesc cu un pronunțat accent rusesc.

Lia Olguța Vasilescu, ministru Muncii a vorbit în limba franceză. Prost.

Tema prioritară a fost „rolul femeii în schimbarea pieţei mondiale a muncii”. Fostul primar al Craiovei a citit discursul de pe foaie.

După ce a fost criticată cum citește engleza de pe hârtie, Olguţa Vasilescu a reacţionat marți, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (…) m-am prezentat decent”, spune ea.

Postarea a dispărut de pe pagina ministrului în această dimineață, dar a reapărut după prânz. Un consilier al Olguței Vasilescu spune că postarea nu a fost ștearsă, ci a dispărut pentru că „vreun „fan” l-a(u) considerat spam și raportat ca atare”.

Vezi cum s-a descurcat ministrul în limba engleză:

Olguţa Vasilescu a reacţionat marți, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (…) m-am prezentat decent”, spune ea. Postarea a dispărut de pe pagina ministrului în această dimineață, dar a reapărut după prânz. Un consilier al Olguței Vasilescu spune că postarea nu a fost ștearsă, ci a dispărut pentru că „vreun „fan” l-a(u) considerat spam și raportat ca atare”.

 

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web