61715323

Minora de 15 ani, filmata in timp ce era violata. Ce spun parintii despre trauma copilei

in Evenimente de

Acuzatii de viol in grup, rapire si sechestrare, dar si de santaj cu o filmare video care compromitea o adolescenta de 15 ani au intrat in atentia politistilor vasluieni.

61715323

 

O adolescenta de numai 15 ani, din localitatea vasluiana Pogonesti, pare sa fi trait la indigo drama elevei de 18 ani violata de cei sapte tineri din Valeni. Parintii acesteia sustin ca daca nu ar fi intervenit ei la timp, copila lor ar fi urmat sa fie batjocorita in cel mai odios chip cu putinta, fiind 10-13 barbati la coada. Anchetatorii au anumite rezerve si urmeaza sa stabileasca daca minora a fost victima violentei sexuale, ori s-a dus de buna voie.

Potrivit celor reclamate de parinti, minora a fost violata in doua randuri de catre tineri din localitatea galateana Ghidigeni, la interval de aproximativ doua saptamani distanta.

VEZI VIDEO AICI

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.