abuz australia.png3

Minori torturați și abuzați într-un centru de detenție din Australia. Imaginile au scandalizat Europa. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Într-un centru de detenție de minori au avut loc scene de neimaginat. Copii erau torturați, legați de scaun cu cagulă pe cap și loviți de către personalul centrului. Premierul Australiei, Malcolm Turnbull, s-a declarat „profund şocat şi îngrozit”.

Scenele de teroare, care au îngrozit toată Europa, s-au petrecut în cadrul centrului de detenție Don Dane din Berrimah, unde angajații torturau minorii, îi băteau și chiar îi umileau fără motiv vreun aparent. Imaginile au fost captate cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în interiorul centrului și făcute publice de către emisiunea ”Four Corners” a postului de televiziune ABC.

Imaginile șocante arată un minor cu cagulă pe cap este legat de un scaun și lăsat astfel mai multe ore. Scena amintește de condamnarea la moartea prin electrocutare. Un alt copil este dezbrăcat și trântit pe saltea, după care doi bărbați îi presionează cu putere trupul firav. De asemeni, gazele cu lacrimogene sunt utilizate frecvent.abuz australia

Premierul Australiei, Malcolm Turnbull, s-a declarat „profund şocat şi îngrozit” și a cerut o anchetă în acest caz. Angajații centrului de detenție și-au recunoscut faptele și au declarat că au fost nevoiți să îi pedepsească pe minori deoarece aceștia plănuiau să evadeze. VEZI AICI VIDEO. ATENȚIE IMAGINI CARE POT AFECTA EMOȚIONAL!

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web