Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Miron Cosma: „Sunt victimă la CEDO și inculpat aici“

in Stiri online

Continuă pelerinajul la Parchetul general unde au loc audieri în dosarul „Mineriada din 13 – 15 iunie 1990”. Miron Cozma este audiat vineri de procurorii militari în acest dosar, în care este acuzat, alături de Ion Iliescu, Virgil Măgureanu, Petre Român, Gelu Voican Voiculescu şi Adrian Sârbu, de infracţiuni contra umanităţii.

La intrarea în Parchetul general, Miron Cozma a întrebat cum se poate să fie inculpat în acest dosar, având în vedere că este „victimă la CEDO”.

„Cum e posibil ca procurorii care anchetează acum îi anchetau în 1989 pe cei din Piaţă Universităţii, iar acum sunt marii lor susţinători, cum va explicaţi? Eu, Miron Cozma, sunt vicitima la CEDO şi inculpat aici””, a spus Miron Cozma.

Joi a fost audiat în acest dosar, ca martor, scriitorul Andrei Pleşu. De asemenea, şi Adrian Sârbu a venit la parchet, fiind inculpat în acest dosar.

Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, s-a prezentat miercuri pentru a fi audiat de procurorii militari în dosarul „Mineriadă din 13 – 15 iunie 1990”, în care este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.

Și Victor Ciorbea a fost marţi la Parchet pentru a fi audiat de procurori, în calitate de martor.

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate