Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Misterul incidentului de la Roswell

in Curiozitati

Roswell

O carte lansata in luna mai starneste vii controverse. “Zona 51, istoria necenzurata”, scrisa de jurnalista americana Annie Jacobsen, a reusit sa arunce din nou in mister incidentul Roswell, tocmai cand se credea enigma rezolvata .

O declaratie a unui agent FBI, dezvaluita in aprilie, atesta ca in New Mexico au existat cu adevarat fenomene OZN, trei “farfurii zburatoare” fiind recuperate de US Air Force. FBI a publicat mii de pagini de investigatii cu privire la “farfuriile zburatoare” pe un site de resurse numit The Vault. Printre acestea se afla si un raport al agentului special Guy Hottel catre directorul FBI, care contine detalii socante rezultate din investigatiile sale.

Agentul isi informeaza seful ca, din discutiile avute cu un investigator al US Air Force, “trei asa-numite farfurii zburatoare au fost ridicate din New Mexico”, intre 1947 si 1950. Acestea aveau o forma circulara, si fiecare era ocupata de catre trei “umanoizi putin peste un metru inaltime, imbracati in costume cu o textura metalizata foarte fina”.

Costumatia umanoizilor era asemanatoare cu cea a pilotilor de incercare. Cauza prabusirii acestor aparate de zbor era pusa pe seama radarelor foarte puternice pe care aviatia americana le avea in zona si care interferasera cu sistemul de ghidare al navelor.

Unul dintre cele mai interesante documente prezentate in cartea jurnalistei americane este o declaratie a directorului CIA, Walter Bedell Smith, transmisa Consiliului pentru Securitate Nationala, in care se vorbea despre un plan al sovieticilor de a face America vulnerabila unui atac militar, prin implicarea unor OZN-uri care sa starneasca panica in randul populatiei si care sa zapaceasca fortele aeriene.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate