Mobilizare în SECRET! SE PREGĂTEȘTE UN MITING ANTI-IOHANNIS

in Evenimente

În ziua în care Guvernul Grindeanu va abroga OUG 13/2017 și în care se anunță cel mai mare protest de până acum în Piața Victoriei, susținătorii PSD se mobilizează în secret pentru un miting anti-Iohannis. Invitațiile circulă pe Facebook și nu numai, prim mesaje private, informează Știripesurse.

„Bună seara! Mâine la ora 15.00 grupul de „nebuni” piața Universității 2012 ne întâlnim la ora 15.00 la Cotroceni. Dacă vreți veniți alături de noi fără a face public pe facebook. Ne vom duce ca pe vremea lui Băsescu fără autorizație, acolo jos la intrarea principală! Dacă tu nu ai să poți veni, anunță pe cine crezi că poate veni!”, este mesajul care circulă începând de ieri scrie b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.