Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Modalitatea prin care suntem păcăliți când achiziționam cauciucuri Second Hand

in Articole

Mulți oameni sunt păcăliți când achiziționează  cauciucuri Second Hand. Deși acestea par aproape noi, sunt mult mai tocite decât ați crede. Folosindu-le , conducătorii auto pot provoca accidente grave.

anvelope-resapate

Multe persoane s-au confruntat cu această problemă, dar foarte puțini și-au dat seama ce este de fapt în spatele marii escrocherii.

Fiecare șofer știe că este necesar să schimbăm anvelopele în funcție de anotimp, dar și în funcție de uzura acestora.

Cei mai mulți, din lipsă de bani, optează pentru achiziționarea unor cauciucuri SH. Alții le preferă din comoditate pentru că li se pare mai util să cumpere în acest mod.

Vânzătorii unor astfel de cauciucuri au găsit o metodă prin care le fac aproape noi. Cu doar câteva unelte ei reușesc să le dea aspectul de cauciuc puțin tocit.

https://www.youtube.com/watch?v=doR9YUFQdd4

Fiind tocite, anvelopele se deteriorează în timp scurt sau pot exploda din cauza materialului subțire pe care îl au.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate