Moldovean beat a fost făcut KO de un barman, după o bătaie crâncenă într-un bar din Italia

in Video de

Trei moldoveni, în stare de ebrietate, s-au luat la bătaie cu personalul unui bar din orașul italian Mestre. În final, unul din agresori a fost făcut knock-out, sub aplauzele clienților care urmăreau disputa, scrie veneziatoday.it.

Personalul a solicitat ca bărbații să părăsească localul, fapt ce i-a deranjat pe cei trei indivizi și au stârnit o bătaie violentă, conform agora.md.

untitled

Bărbații din Republica Moldova au început să agreseze personalul și să arunce cu scaune și mese. Un barman a reușit să-l facă knock-out pe agresor, fiind aplaudat de clienții care asistau la bătaie.

În final, poliția italiană a arestat moldoveanul bătăuș în vârstă de 34 de ani, precum și prietenul său de 36 de ani. Aceștia sunt acuzați de tulburarea ordinii publice, acțiuni de violență și rezistență față de poliție.

Proprietarii localului urmează să depună un denunț pentru a solicita recuperarea daunelor aduse.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.