Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mori de ras! Vezi ce reactie are acest barbat cand cade copacul!

in Stiri online

CUM CREZI CA REACTIONEAZA ACEST BARBAT CAND CADE COPACUL?

Intrebarea ma duce cu gandul la mecanica cuantica. Presupun ca deja toata lumea de pe aici stie ce afirma aceasta: daca un ‘obiect’ nu este observat, acesta exista intr-o forma difuza, o unda. In momentul observarii, unda sa colapseaza, redevenind ‘obiectul’ initial.

Am pus cuvantul obiect in ghilimele, deoarece nu am vazut acest principiu in actiune si in lumea macro. Momentan, acest principiu, din cate stiu, a fost verificat doar la scara subatomica (double-slit experiment) , dar mecanica cuantica nu pune o limita acestei afirmatii indraznete.

Prin urmare, daca ne-am lua dupa mecanica cuantica, copacul nu ar produce niciun sunet, defapt copacul insusi nu ar exista din moment ce acesta nu e observat. Dar totusi, imi e cam greu sa cred acest lucru…

giphy

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate