Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Motivul incredibil pentru care casa lui Hitler va fi demolata de guvernul austriac

in Extern

Guvernul austriac vrea sa demoleze casa din Braunau am Inn, de la frontiera cu Germania, în care s-a nascut Adolf Hitler, pentru a se asigura ca aceasta nu devine un loc de pelerinaj pentru neonazisti.

Ministrul austriac de Interne a declarat ca ar „solutia cea mai curata”, relateaza The Associated Press, potrivit news.ro.

Ministerul de Interne a închiriat casa pana în 1972, pentru a împiedica utilizarea abuziva a acesteia, si a subînchiriat-o unor organizatii de binefacere. Însa, începand din 2011, dupa ce un centru de îngrijire pentru adulti cu dizabilitati s-a mutat, imobilul a ramas gol.

Ministrul de Interne Wolfgang Sobotka a declarat sambata seara, pentru postul ORF, ca expropierea este „necesara”.

„Am încercat sa clarificam toate posibilitatile cu privire la utilizarea si cumpararea (casei) cu proprietarul, însa fara rezultat„, a adaugat el.

Ministerul a declarat insa ca e doar opinia personala a ministrului si ca, intai de toate, este necesar sa se clarifice daca o demolare este posibila din punct de vedere juridic. O comisie de istorici urmeaza sa se pronunte cu privire la viitorul casei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate