Un-incendiu-i-a-TOPIT-chipul-la-propriu-Medicii-au-incerca-sa-ii-refaca-fata-REZULTATUL-este-de-a-dreptul-EXTRAORDINAR0-692x360

Mutilata dupa ce a ramas captiva in flacarile unui incendiu, un iad care i-a topit chipul la propriu.

in Articole de

Aceasta tanara a fost mutilata dupa ce a ramas captiva in flacarile unui incendiu, un iad care i-a topit chipul la propriu.

Din fericire a fost scoasa la timp si a trait, insa chipul efectiv i s-a topit, ajungand astfel sa arate ca un monstru. Stiind ca nu va putea sa traiasca asa, ea a facut tot ce i-a stat in putinta pana a convins o echipa de medici ca sa o ajute.

A fost supusa mai multor operatii estetice, iar rezultatul este surprinzator. Chiar daca inca se mai vad urmele tragediei prin care a trecut, tanara are acum un chip normal si se poate bucura de viata in continuare.

Iata cum arata inainte si cum arata acum:

Un-incendiu-i-a-TOPIT-chipul-la-propriu-Medicii-au-incerca-sa-ii-refaca-fata-REZULTATUL-este-de-a-dreptul-EXTRAORDINAR1

Un-incendiu-i-a-TOPIT-chipul-la-propriu-Medicii-au-incerca-sa-ii-refaca-fata-REZULTATUL-este-de-a-dreptul-EXTRAORDINAR2

Sursa: kanald.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web